En pappa tar upp kampen!

För några dagar sedan startades hemsidan skolstrejken.se med tillhörande facebook-sida av Micke Gunnarsson. När han hörde talas om Jan Björklunds förslag om betyg i årskurs 4 för att göra eleverna mer motiverade kände han att nu är det nog!

Lärarmyteriet välkomnar Mickes re/aktion och tror att ju fler som reagerar och agerar desto bättre!

Annonser

One thought on “En pappa tar upp kampen!

  1. May Launy skriver:

    Absolut. Man spelar roulette med de barn som går i skolan idag och det är inte acceptabelt. Det är alltför många elever som faller ifrån som kommer att få oerhörda problem med att komma in på den framtida arbetsmarknaden, som en direkt följd av den alltför låga kvalitet som många av våra svenska skolor håller idag p.g.a av ständiga besparingar och nedskärningar på kvalitèn.

    Lärare, skolkuratorer och övrig skolpersonal samt skolmaterial minskar, medan allt större barngrupper pressas in i allt för små lokaler. Vi vet att det här som sker inte är en bra och positiv utveckling av skolan. Det här roulettespelet där barnens framtid är det som står på spel måste få ett stopp nu. Vi kan inte sjunka lägre. Det är dags att vända den negativa trenden mot något positivt.

    Vi välkomnar att alla rektorer, lärare, föräldrar och elever tillsammans går samman och hjälps åt för att vi skall få tillgång till den typ av skola som vi alla egentligen vill ha. En skola där alla barn får lov att känna sig trygga och utvecklas positivt utifrån sina egna förutsättningar i barngrupper som är lagom stora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: