Botten är nådd!

Vi hittade detta brev http://www.skoljobb.se/blogg/inspiratio … 145849.htm och önskar att alla skulle läsa och förstå hur vardagen ser ut på alltför många håll i skolsverige.

Det är beklämmande att läsa och tyvärr ack så välbekant. Vi känner igen det här, alltför väl. Vi ser kollegor på gränsen varje dag, snubblande nära, på väg över gränsen. Det är skrämmande att det får vara så här. Och nej, det handlar inte om gnäll, eller att behöva få bättre struktur på sitt arbete/sina papper/sina rutiner. Det handlar om att väldigt många lärare har en helt orimlig situation. En situation som är totalt kontraproduktiv till det som efterfrågas i skoldebatter och samhälle: högre måluppfyllelse och en bra skola. Dags att inse det och att göra något åt det!

Annonser

One thought on “Botten är nådd!

 1. Helena Roth skriver:

  Suck ja… vad ska man säga.
  Mer än: The Båtten is nådd och nu får det minsann vara slut!
  Näven i bordet, både inifrån förskola/skola/fritids-verksamheterna som inte ges förutsättningar, och utifrån, dvs, vi föräldrar och andra engagerade vuxna som vill våra barns bästa och i det oxå samhällets bästa.
  För det är ju bra korkat ur ett samhällsperspektiv att fortsätta driva folk i fördärv på detta viset, utöver att det så klart är helt förkastligt ur moralisk synvinkel.

  Ta hand om er, allesammans!!

  Mvh,
  Helena, samordningsgruppen http://www.barnverket.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: